Маска на основі гіалуронової кислоти Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Mask, 75 мл

2149,53 

Ефект миттєвого зволоження і розгладження. Відновлює і зміцнює захисний бар’єр, підтримує тонус шкіри. Покращує колір і текстуру.

Compare
Артикул: V6112.1 Категории: , Метка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Гіалуронова кислота – компонент, який є мегаефективним у косметології. Його дія спрямована на інтенсивне зволоження шкіри, блокування втрати вологи, а також омолоджуючий ефект. Маска для обличчя від Institut Esthederm створена на основі гіалуронової кислоти. Засіб захищає епідерміс від зневоднення, втрати тонусу та пружності, виникнення вікових змін. Маска миттєво впливає на епідерміс, насичуючи його вологою та утримуючи її всередині. Засіб може використовуватися у професійній б’юті-сфері для відновлення шкіри після агресивних косметичних процедур – пілінгу, мікродермабразії, впливу лазера та інших.

Особливості Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Mask:

  • формула на основі гіалуронової кислоти та клітинної води з мінеральними солями;
  • містить у складі екстракт морських водоростей;
  • має глибоко поживну дію;
  • бореться із зморшками;
  • має відновлюючі властивості;
  • підвищує пружність та еластичність епідермісу;
  • зміцнює захисний бар’єр шкіри.
спосіб застосування

Наносити щільним шаром на очищену шкіру обличчя та шиї. Залишити на 15-20 хвилин, після чого змити водою. Застосовувати курсом 4-6 тижнів 2-3 рази на тиждень. Можна використовувати тонким шаром замість нічного крему. Інтенсивний догляд для орбітальної зони. Наносити щільним шаром у вигляді окулярів у зоні навколо очей щодня на 5-7 хвилин протягом 2-х тижнів.
У професійному догляді маску наносимо щільним шаром (5-7 мл) на очищене обличчя, шию, зону декольте. Експозиція 15 хвилин.

Активні інгредієнти

CW (мінеральні солі, АТФ, карнозин), H (гіалуронова кислота високої молекулярної маси 1,5-1,8 Мda — 0,1%, гіалуронова кислота середньої молекулярної маси 0,25-0,45 Мda – 0,5%, інкапсульована гіалуронова кислота 2%), гліцерин, екстракт морських водоростей.

 

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Маска на основі гіалуронової кислоти Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Mask, 75 мл”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *