Відновлювальна маска Institut Esthederm MASK INSTANT REPULP , 50 мл

2429,91 

Маска надає шкірі здорового сяйва і насичує живильними компонентами для швидкого відновлення пошкодженого захисного бар’єру. Щільна текстура, квітковий аромат, підкреслений нотками зелені та цитрусових.

Compare
Артикул: V6807 Категории: , Метка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Кремоподібна маска, багата на натуральні антиоксиданти та омолоджувальні компоненти (патенти Сellular water, Time Control System, Repair). Патент Lift миттєво відновлює, пом’якшує та розгладжує шкіру обличчя та шиї. У багато разів активніше посилює тургор та еластичність. Біоміметичні зволожувальні агенти стимулюють синтез епідермальних ліпідів, відновлюють бар’єрну функцію та допомагають підтримувати зволоження шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити ввечері на чисту суху шкіру обличчя, шиї, зону декольте на 10-15 хвилин, залишки маски або змити, або вбрати. Використовувати 2-3 рази на тиждень для інтенсивного впливу та стійкого ліфтинг-ефекту. Як SOS-засіб в ранковому догляді для миттєвого розгладження заломів і зморшок на шкірі обличчя та шиї після сну, на 10-15 хвилин, змити або вбрати.

 

Призначення Відновлення, Для пружності, Живлення, Заспокоєння, Зволоження, Зменшує ознаки старіння, Ліфтінг
Показання В’ялість шкіри, Лущення, Відновлення структури шкіри, Зморшки, Зневоднення, Знижений тонус / тургор, Перші ознаки старіння, Почервоніння, Стягнутість, Сухість, Чутлива шкіра
Зона застосування Для обличчя
Тип шкіри Всі типи, Нормальна, Суха, Чутлива, Комбінована, Пігментована, Вікова
Час застосування Універсальний
Активні компоненти Вітамін Е, Екстракт вівса, Креатин, Лактат натрію, Карнозин, Мінеральні солі, Аденозинтрифосфат, Cупероксидисмутаза, Біоміметичний пептид, Тритерпени центели азіатської, Глюкан біополімер, Екстракт бруньок бука, Інкапсульована гіалуронова кислота, Натрієва сіль піролідонкарбонової кислоти

 

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Відновлювальна маска Institut Esthederm MASK INSTANT REPULP , 50 мл”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *