Крем для обличчя для чутливої шкіри Institut Esthederm Adaptasun Sensitive *** Face Cream Strong Sun 50 мл

2196,26 

Захисний догляд для обличчя та тіла під час засмаги

Compare
Артикул: V4530 Категории: , Метка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Оптимізована природна засмага з захистом від УФ і збереженням молодості клітин.

Захисний догляд для обличчя та тіла під час засмаги. Ідеально підходить для нормальної шкіри, забезпечує швидку засмагу та попереджає опіки.

Чутлива шкіра обличчя — один із тих типів, який більше за всіх інших реагує на зовнішній вплив, особливо нещадних сонячних променів. Тому потребує спеціального захисту, причому не тільки на пляжі, а й у міських умовах. Ідеальний спосіб захистити її від агресивного ультрафіолету — використання крему Adaptasun Sensitive Protective Sensitive Face Care. Він спеціально розроблений інноваційним французьким центром біокосметології Institut Esthederm для чутливої шкіри обличчя.

Цей засіб є ідеальним завдяки унікальній подвійній дії. Його завдання полягає в тому, щоб не тільки надійно захищати від сонячних променів, запобігаючи негативним наслідкам. Але й стимулювати природну здатність шкіри до самозахисту, щоб вона самостійно адаптувалася до сонця. Крім того, додана до складу запатентована клітинна вода покращує всі обмінні процеси на клітинному рівні задля нормального функціонування.

Використання такого крему гарантує суцільну користь чутливій шкірі в турботі про абсолютний комфорт, молодість і здоров’я.

Спосіб застосування: наносити на шкіру обличчя і тіла за 20 хвилин до виходу на сонце. Повторно наносити кожні дві години.

Активні інгредієнти

Клітинна вода (вода, АТФ, карнозин, мінеральні солі), екстракт волоського горіха, екстракт звіробою звичайного, токоферолу ацетат, гліцеринова кислота, олеїнова кислота, оризанол, олія насіння соняшнику, екстракт люцерни, гідролізований мед понгамії, екстракт водоростей, оксид церію, глюконат міді, ацетил гексапептид-1.

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Крем для обличчя для чутливої шкіри Institut Esthederm Adaptasun Sensitive *** Face Cream Strong Sun 50 мл”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *