Флюїд для обличчя Repair Institut Esthederm AFTER SUN REPAIR

1728,97 

Заспокійливий легкий крем, що відновлює, зволожує і заспокоює зневоднену і роздратовану в результаті впливу сонячних променів шкіру.

Compare
Артикул: V4700 Категории: , Метка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Заспокійливий легкий крем, що відновлює, зволожує і заспокоює зневоднену і роздратовану в результаті впливу сонячних променів шкіру. Для всіх типів шкіри після перебування на сонці для формування тривалої рівної засмаги. Патент REPAIR сприяє скороченню зморшок, ущільненню епідермісу та дерми, активізує ріст нових опорних волокон (колагену, еластину). Патент Adaptasun стимулює синтез меланіну для тривалої, рівномірної засмаги. Комплекс SOOTHING нейтралізує реактивні реакції шкіри і посилює толерантність до сонця. Не використовувати за наявності пігментації. Легка флюїдна текстура. Фірмовий аромат лінії Sun Care.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити на обличчя і область декольте після перебування на сонці, а також увечері, після ванни або душу. Використовуйте засіб протягом місяця після перебування на сонці для закріплення та продовження засмаги. Можна використовувати як нічний крем у літній час. Не використовувати за наявності пігментації.

Активні компоненти Аспарагінова кислота, Кальцій, Калій, Магній, Натрій, Глюконат міді, Гліциритинова кислота, Вітамін F, Аденозинтрифосфат, Біоміметичний пептид, Тритерпени центели азіатської, Декстран сульфат, Стабілізований тирозин, Екстракт звіробою, Екстракт люцерни, Поліоли

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Флюїд для обличчя Repair Institut Esthederm AFTER SUN REPAIR”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *