Крем для однорідної засмаги обличчя з пігментацією Institut Esthederm Photo Regul Face Cream

3411,21 

Цей комфортний крем призначений для сонячного впливу низької, середньої та високої УФ-інтенсивності.

Compare
Артикул: V4563 Категории: , Метка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

 

Якщо ви хочете позбутися пігментації під час засмаги, то варто звернути увагу на унікальний крем від бренду Institut Esthederm. Його активна формула створена на основі патенту модуляції світла UV Incellium Technology, який завдяки своїм властивостям нейтралізує шкідливий вплив ультрафіолету і дає змогу клітинам отримувати тільки корисні елементи від сонячних променів. Крім того, технологія Photoreverse, що поєднала захисні та освітлювальні властивості, допомагає запобігти появі пігментних плям навіть у період інтенсивного сонячного випромінювання.

Склад крему також збагачений клітинною водою, яка сприяє омолодженню та енергетизації шкіри. Institut Esthederm Photo Regul Face Cream має безліч корисних властивостей, як-от стимуляція клітинного обміну, запобігання утворенню нових пігментних плям, вирівнювання відтінку шкіри під час засмаги, захист від впливу довкілля, запобігання фотостарінню, надання рівного бронзового відтінку шкірі, сповільнення процесу меланогенезу і зменшення контрасту між загальним кольором обличчя і пігментацією.

спосіб застосування

Наносити крем на обличчя, шию за 20 хвилин до виходу на сонце. Повторювати нанесення кожні дві-три години, перебуваючи при інтенсивному сонячному впливі. Рекомендуємо використовувати як щоденний денний догляд весна-літо-осінь.

 

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Крем для однорідної засмаги обличчя з пігментацією Institut Esthederm Photo Regul Face Cream”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *