Сяйний крем для автозасмаги Thalgo Self-Tanning Cream 150 мл

1890,00 

Compare
Категорії: , Позначок: , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Сяйний крем для автозасмаги

Французька косметика Thalgo активно використовує багатства морів і океанів — їхні чудові омолоджувальні солі та мінерали, а також рослинні природні компоненти. Thalgo — це професійний підхід, мета якого — досконалість. Уже понад пів століття Thalgo досліджує можливості океану, створюючи чудові засоби для догляду та біоактивні добавки для здоров’я, молодості та краси.

Сяйний крем-гель для автозасмаги чудово підходить для всіх типів шкіри та забезпечує шкірі тіла та обличчя золотистий автозасмага без контакту із сонячними променями! Засіб містить унікальний комплекс із молекулами для автозасмаги, а також інтенсивно зволожувальний екстракт алое вера, що відновлює шкіру.

Завдяки легкій текстурі, засіб легко наноситься. Вас потішить зручне паковання та свіжий квітково-фруктовий аромат. Засіб можна використовувати як для автозасмаги, так і для охолодження шкіри після перебування на сонці та зміцнення засмаги.

З сяйним кремом для автозасмаги ваша шкіра цілий рік матиме гарний, сяйливий вигляд і буде покрита рівним відтінком!

Спосіб застосування: після очищення шкіри, нанесіть крем погладжувальними рухами знизу вгору від стоп до стегон. Уникайте повторного нанесення в той самий час, за один раз на ті ж зони. На коліна, п’яти, лікті та щиколотки наносьте в невеликій кількості. Повторіть що 2 або 3 дні. Добре вимити руки після кожного використання.

Производитель

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сяйний крем для автозасмаги Thalgo Self-Tanning Cream 150 мл”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *