Енергетичний гель для очей із роликами Thalgo/Energising Eye Gel Spiruline Boost 15 мл

1870,00 

Compare
Категорії: , Позначки: , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Гель-крем, збагачений екстрактом спіруліни та магнієм морського походження, створює невидимий захист від зовнішніх забруднень, навіть дрібних частинок. Перші зморшки менш помітні та розгладжені, Згладжує — Проти набряків і темних кіл

Роликовий аплікатор SPIRULINE BOOST немов кубик льоду одним рухом миттєво освіжає, стираючи сліди втоми, усуваючи набряклість і темні кола під очима.

Недарма кажуть, що очі — дзеркало душі. Саме в зоні навколо очей насамперед проявляються ознаки старіння і втоми.

Гель для шкіри навколо очей з Енергізувальною спіруліною, збагаченою морським Магнієм, допоможе захистити найніжнішу зону нашого обличчя.

До складу Енергізувального Гелю для шкіри навколо очей входять поліфеноли бузини й екстракт кінського каштана. Ці компоненти допомагають позбутися набряків і темних кругів під очима.

Ефект крижаних кубиків, створюваний роликовим аплікатором у поєднанні з активними інгредієнтами гелю, усуває зморшки, набряклість і темні кола під очима.

Аромат: Без аромата

Результати після використання впродовж 28 днів*:

    Шкіра навколо очей щільніша — 95%
    Шкіра навколо очей більш зволожена — 86%.

*Клінічні дослідження проведені на 22 доброзичливих (жінки віком від 26 до 35 років, які проживають у місті,  страждають від виражених темних кругів і набряків під очима). Використовували Енергійний Гель для шкіри навколо очей двічі на день упродовж 28 днів. Результат самодіагностики вказаний в % погоджених або в якомусь ступені погоджених із твердженням.

Протестований дерматологічним та офтальмологічним контролем. Підходить для тих, хто використовує контактні лінзи.

Производитель

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Енергетичний гель для очей із роликами Thalgo/Energising Eye Gel Spiruline Boost 15 мл”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *