Сироватка “Мажистраль Себатікс” Ella Bache Nutridermologie® Lab Face Serum Magistral Sebatics 20,7%

1970,00 

Compare
Категорії: , Позначок: , , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Сироватка “Мажистраль Себатікс”

Ella Bache Nutridermologie® Lab Face Serum Magistral Sebatics 20,7%

Головна окраса будь-якої жінки — це чиста, гладка, красива та доглянута шкіра. Такого результату досягти просто, якщо у вашому арсеналі засобів буде сироватка «Мажистраль Себатекс». Її склад багатий на активні компоненти, завдяки яким уже з першого застосування ви помітите результат. Обличчя набуде більш матового кольору, ви забудете про жирний блиск. Шкіра стане пружною та гладкою, а завдяки тому, що сироватка урегулює виділення себуму, ви завжди матимете свіжий вигляд і зможете швидко позбутися дрібних висипок і подразнень на обличчі.

Сироватка підходить навіть для чутливої й ніжної шкіри, її можна використовувати для профілактики, щоб дрібні неприємності не зіпсували ваш зовнішній вигляд у найневідповідніший момент. Засіб зручний у застосуванні, необхідно лише нанести невелику кількість сироватки під денний макіяж і дочекатися, поки вона повністю вбереться.

 

Спосіб застосування:

Наносьте засіб на очищену шкіру. Один або два рази натисніть на піпетку, вміст нанесіть на долоні. Розгладжувальними масажними рухами нанесіть засіб на проблемні зони шкіри (обличчя, зона декольте, спина). — Використовуйте засіб двічі на день під щоденний крем-догляд. – Дотримуйтеся коригувального курсу впродовж 1-2 місяці, під час повтору від 2 до 4 разів за рік відповідно до стану шкіри.- Використовуйте засіб як профілактичний курс, щоб уникнути появи запалень у весняний період, під час спотворення печінкою токсинів, що накопичилися. А також у літній період для запобігання появі висипок, після засмаги, коли шкіра стає тонкою й чутливою.

Склад

п’юреенс, екстракт кісточок грейпфрута, «зелений» цинк, саліцилова кислота.

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Жирная, Комбинированная (Смешанная), Проблемная

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Время применения

Универсальный

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сироватка “Мажистраль Себатікс” Ella Bache Nutridermologie® Lab Face Serum Magistral Sebatics 20,7%”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *