Пілінг для обличчя “Мажистраль Неоперфект 22%” Ella Bache Nutridermologie® Lab Face Peeling Magistral Neoperfect

1400,00 

Compare
Категорії: , Позначок: , , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Пілінг для обличчя “Мажистраль Неоперфект 22%”

Ella Bache Nutridermologie® Lab Face Peeling Magistral Neoperfect

Час згубно позначається на стані шкіри, залишаючи на ній свої відмітини у вигляді зморшок, пігментних плям, в’ялості і сухості. Якщо ви помітили, що ваше личко втрачає колишню свіжість, поспішіть звернутися до люксової косметики, яку створюють майстри компанії Ella Bache!

Пілінг для обличчя «Мажистраль неоперфект 22%» спрямований на розв’язання вікових проблем, які можуть настати вже після 25 років. Він допомагає усунути зморшки, зняти запалення, зміцнити стінки судин. Після процедури ви помітите, що шкіра стала гладенькою та шовковистою, а її тон – бездоганним. Активні компоненти шліфують епідерміс, звужуючи пори, наповнюють клітини живлющою вологою. Відмінна альтернатива салонним процедурам яка ідеально підходить тим, хто хоче заощадити час!

Застосування:

на суху чисту шкіру нанести щіточкою або пальцями помітний шар гелю пілінгу (приблизно половину столової ложки) на всю необхідну зону, в основному особи (можна також наносити, наприклад, на зону декольте, яка втратила свій вигляд після сонячного впливу або на поверхню спини). Залежно від переносимості шкіри залиште засіб впливати на 3-5 хвилин, потім ретельно змийте чистою водою. Настійно рекомендується після процедури відразу ж нанести насичений зволожуючий крем і в цей же день використовувати крем з високим рівнем SPF-захисту, а також продовжувати його використовувати протягом наступних 7 днів.

Інгредієнти:

яблучний оцет, молочна, яблучна, лимонна кислота, екстракт зеленого чаю, диглицерин.

Производитель

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Нормальная, Сухая, Жирная, Комбинированная (Смешанная), Увядающая (зрелая), Все типы кожи, Проблемная

Гипоаллергенно

Возраст

Назначение и результат

Увлажнение, Восстановление, Матирование, От первых признаков старения, Отбеливание, Смягчение, Подтягивание, Сужение пор, Омоложение, Разглаживающий эффект, Выравнивание тона лица, Нормализация секреции сальных желез, Устранение блеска, Отшелушивание отмерших клеток кожи

Проблема кожи

Мимические морщинки, Расширенные поры, Морщины, Увядание, Акне, Возрастные изменения

Область применения

Лицо, Область декольте

Некомедогенно

Да

Вид средства для пиллинга по степени воздействия

Поверхностный

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Пілінг для обличчя “Мажистраль Неоперфект 22%” Ella Bache Nutridermologie® Lab Face Peeling Magistral Neoperfect”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *