НІЧНИЙ КРЕМ З АНТИОКСИДАНИМИ Vital C Hydrating Repair Crème

Compare
Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Нічний крем з антиоксидантами — чудовий засіб, щоб заспокоїти шкіру та відновити її текстуру. Вітаміни А і С у складі крему забезпечують еластичність і пружність дерми, а гіалуронова кислота та кераміди утримують вологу в клітинах. Після нанесення косметичного продукту на шкірі залишається приємний і свіжий апельсиновий аромат. Засіб не містить парабенів, штучних ароматизаторів, синтетичних барвників і фталатів. Розроблений професіоналами для вікової шкіри, що має проблеми сухості та чутливості.

 

ПЕРЕВАГИ:

Завдяки використанню Hydrating Repair Crème шкіра набуває здорового зовнішнього вигляду і природного сяйва, позбавляється наслідків стресів. Усуваються дрібні зморшки, тонкі лінії та заломи, дерма стає пружною, еластичною та гладкою. Суха та виснажена шкіра отримує повноцінне живлення, наповнюється вологою, яка затримується в клітинах. Продуктивні вітаміни А вирівнюють тон і структуру дерми.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Засіб призначений для вечірнього використання. На попередньо очищену шкіру треба нанести крем рівномірним шаром, і розподілити його обличчям і шиї масажними рухами. Перед нанесенням крему косметологи радять використовувати Зволожувальну антиоксидантну сироватку з вітамінами А, С, Е для надходження в глибокі шари епідермісу додаткової вологи. Для догляду за зоною навколо очей додайте Інтенсивний зволожувальний гель для повік, що дбайливо доглядає за ніжною шкірою.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Тетрагексилдецил аскорбат — антиоксидантний вплив, вибілювання, стимулювання синтезу колагену
Керамід 3 — збереження вологи в клітинах
Ретинол пальмітат — прискорення клітинного обміну, підтримка тонусу шкіри, створення ефекту ліфтингу
Супероксиддисмутаза — уповільнення процесів старіння, захист від вільних радикалів.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “НІЧНИЙ КРЕМ З АНТИОКСИДАНИМИ Vital C Hydrating Repair Crème”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *