ІНТЕНСИВНИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРІМ Vital C Hydrating Intense Moisturizer

Compare
Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Інтенсивний зволожувальний крем призначений для зневодненої шкіри. Здатний відновити здоров’я й гарний зовнішній вигляд обличчя, захищає від сухості, освіжає й бадьорить дерму. Ніжна текстура крему дає змогу йому швидко вбиратися, знімаючи почервоніння й подразнення. Залишає на шкірі легкий і свіжий цитрусовий аромат. Розроблений фахівцями для сухої та зневодненої вікової шкіри. Не містить парабенів, синтетичних барвників, штучних ароматизаторів, мінеральних олив і фталатів.

 

ПЕРЕВАГИ:

Після нанесення засобу відбувається миттєве зволоження, усувається сухість і подразнення. Регулярне використання Hydrating Intense Moisturizer дає змогу відновити необхідний рівень зволоження. За утримання вологи в клітинах відповідає олія ши, а гіалуронова кислота згладжує шкіру, роблячи її пружною й еластичною. Косметичний продукт покликаний позбавити шкіру проблеми сухості, надаючи їй еластичність і пружність.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Крем наносять на зону обличчя й шиї вранці та ввечері після очищення та застосування сироватки. Під час сну засіб живить шкіру, зволожує та зберігає вологу в клітинах. Упродовж дня косметичний продукт захищає водний бар’єр дерми. Як нічний догляд засіб можна чергувати з Нічним кремом з антиоксидантами, який захистить від впливу вільних радикалів. У комплексі зі зволожувальним кремом двічі на тиждень добре використовувати Ензимну маску, що має властивість дбайливої ексфоліації.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Тетрагексилдецил аскорбат — антиоксидантний вплив, боротьба з акне, стимулювання синтезу колагену, вибілювання дерми.

Олія ши — пом’якшення, зволоження, активізація вироблення колагену.

Гіалуронова кислота — розгладження зморщок, запобігання зневодненню, захист від ультрафіолету, регенерація.

Оливкова олія — живлення, пружність, еластичність, зволоження.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ІНТЕНСИВНИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРІМ Vital C Hydrating Intense Moisturizer”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *