ІНТЕНСИВНИЙ ЗВОРОЖУВАЛЬНИЙ БУСТЕР Vital C Hydrating Water Burst

Compare
Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Інтенсивний зволожувальний бустер — професійний засіб для повноцінного зволоження шкіри. Призначений для поліпшення кольору обличчя та зовнішнього вигляду дерми. У разі контакту косметичного засобу зі шкірою відбувається вивільнення потоку вітамінів, антиоксидантів, антивікових пептидів, гіалуронової кислоти, які надають шкірі молодості, краси та природного сяйва. Зволожувальний бустер розроблений професіоналами для зневодненої, чутливої та сухої, а також схильної до подразнень дерми. Можна наносити після лікувальних процедур.

ПЕРЕВАГИ:

Використання Vital C Hydrating Water Burst дає змогу позбутися слідів втоми та стресу, відбитих на обличчі. Засіб зволожує дерму, робить її здоровою, зменшує чутливість і кількість подразнень. Внаслідок застосування косметичного продукту розгладжуються тонкі лінії, заломи та зморшки, обличчя набуває здорового та природного кольору.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

На попередньо очищене обличчя нанесіть кількість гелю розміром із вишню, розподіліть на всій поверхні масажними рухами. Рекомендується використовувати засіб вранці, а також у міру потреби впродовж дня для швидкого зволоження дерми. Косметологи радять зберігати бустер у холодильнику. Для додаткового насичення шкіри поживними елементами використовуйте Нічну зволожувальну маску. Щоб досягти ефекту омолодження, увімкніть у догляд Anti-age сироватку з вітаміном С.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Гіалуронова кислота — регенерація, згладження, зволоження, захист від ультрафіолету, зменшення об’єму зморщок.

Аскорбілфосфат магнію — освітлення й омолодження, прискорення синтезу колагену.

Олія зі шкірки апельсина — вирівнювання тону.

Токоферол (вітамін Е) — утримання вологи в клітинах.

Ацетил гексаптид 8 — боротьба зі зморшками.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ІНТЕНСИВНИЙ ЗВОРОЖУВАЛЬНИЙ БУСТЕР Vital C Hydrating Water Burst”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *