КРЕМ ЛІФТИНГ ДЛЯ ШИЇ І ДЕКОЛЬТЕ Stem Cell Neck Lift

Compare

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Крем ліфтинг для шиї та декольте призначений для боротьби з в’ялістю та зморшками. Ці зони, як і обличчя, завжди схильні до вікових змін, тому дія крему спрямована на розгладження, зміцнення та поліпшення пружності дерми. В основі косметичного продукту лежать стовбурові клітини рослин і концентровані пептиди, які підтягують шкіру, роблячи чіткими лінії підборіддя та шиї. Засіб згладжує тонкі лінії, зморшки та заломи, помітно зміцнюючи шкіру та позбавляючи її сухості. Крем розроблений професіоналами для вікової шкіри, що втратила еластичність і пружність.

ПЕРЕВАГИ:

Внаслідок використання Stem Cell Neck Lift шкіра шиї й декольте стає пружною і гладкою, набуває еластичності та здорового зовнішнього вигляду. Усувається проблема обвисаючої шкіри, поліпшуються контури підборіддя та шиї. Дерма згладжується, пропадають зморшки та тонкі лінії. Крем не тільки бореться з віковими змінами, але й одночасно живить і зволожує шкіру.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Засіб треба наносити на чисту шкіру рівномірним шаром до лінії підборіддя. Щоб посилити результат від крему, використовуйте його двічі на день. До свого щоденного догляду можна додати Сироватку The MAX, яка забезпечить профілактику старіння й зробить обличчя сяйним і здоровим. Вечірній догляд за дермою стане ще ефективнішим, якщо на декольте та шию нанести ліфтинг, а обличчя покрити Нічним кремом The MAX, який зберігає цілісність клітин, а також згладжує заломи та зморшки.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Тетрагексилдецил аскорбат — антиоксидантний вплив, боротьба з вадами.

Екстракт зеленого чаю — відлущування відмерлих клітин, захист від сонця.

Токоферол (вітамін Е) — оновлення, утримання вологи в клітинах, розгладження.

Екстракт гуарани — омолоджувальний, зміцнювальний і тонізувальний вплив.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “КРЕМ ЛІФТИНГ ДЛЯ ШИЇ І ДЕКОЛЬТЕ Stem Cell Neck Lift”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *