ВОССТАНАВАЛЬНА СИРОТКА Restoring Serum

Compare
Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Відновлювальна сироватка — ефективний засіб, призначений для вбирання жиру з поверхні шкіри. Поліпшення здоров’я шкіри відбувається з похідними до складу засобу вітаміну В6. Вони звужують пори, регулюють вироблення шкірного сала та усувають жирний блиск. Рослинні компоненти сироватки впливають на дерму заспокійливо, зменшуючи подразнення, почервоніння й запалення. Косметичний продукт розроблений професіоналами для жирної шкіри, схильної до висипок і подразнень, а також чутливої дерми та обтяженої пігментними плямами.

 

ПЕРЕВАГИ:

Внаслідок використання Restoring Serum звужуються розширені пори, зменшується виділення шкірного сала. Засіб відновлює водний баланс, захищаючи шкіру від втрат. Ніжно впливає на чутливу шкіру, зменшуючи її почервоніння й подразнення. Продукт лікує прищі й акне, а також запобігає появі нових висипань.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Сироватку наносять вранці на попередньо очищену шкіру. Тонкий шар засобу рівномірно розподіляють на всій поверхні обличчя. Підійде для щоденного використання, за потреби можна повторювати процедуру впродовж дня. Косметологи рекомендують чергувати засіб з Антивікова сироватка з вітаміном С, що забезпечує гладкість і пружність дерми. У щоденний догляд можна ввімкнути Очисний гель МД з АНА/ВНА, який ефективно очистить обличчя від забруднень різного роду.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Екстракт меду — вибілювання, поліпшення кольору обличчя, усунення лущення.

Олія листя м’яти — антисептичний вплив, зменшення запалень, освіжний ефект.

Сік листя алое барбаденсис — забезпечення еластичності, зняття почервоніння.

Net-DG (екстракт солодки) — зменшення подразнень і набряклості, стимулювання вироблення колагену.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ВОССТАНАВАЛЬНА СИРОТКА Restoring Serum”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *