ОЧИСНА МАСКА З ПРОБІОТИКОМ I MASK Purifying probiotic mask

Compare
Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Очисна маска з пробіотиком — зміцнювальний засіб для шкіри, що виконує функцію підтримки природної флори. Косметичний продукт дає змогу підтримувати баланс вологи та перешкоджати її швидкому виведенню. У складі маски є мінерали, вітаміни й антиоксиданти, що забезпечують повноцінне живлення шкіри. Активні компоненти засобу борються з ознаками ушкоджень, а також усувають проблему тьмяності дерми. Продукт має темно-зелений колір і щільну консистенцію, ефективно очищає обличчя від забруднень і токсинів. Засіб призначений для нормальної та жирної шкіри.

 

ПЕРЕВАГИ:

Внаслідок застосування I MASK Purifying probiotic mask шкіра стає чистою і гарною. Систематичне використання маски дає змогу урегулювати водний баланс клітин, зробити поверхню дерми гладкою, шовковистою та пружною. Косметичний продукт бореться з проблемою надмірної жирності шкіри, регулюючи виділення себуму та очищаючи пори від забруднень. Текстура згладжується, покращує колір, мінімізується жирний блиск.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Маску наносять на попередньо очищену шкіру товстим шаром. Засіб треба потримати на обличчі 10-20 хвилин, а потім змити теплою водою. Рекомендується використовувати продукт кілька разів на тиждень у міру потреби. Для усунення наслідків стресів, що відбиваються на шкірі, рекомендується чергувати засіб з Зміцнювальною трансформувальною маскою. Для усунення проблеми почервоніння додайте у свій догляд Ензимну маску, яка наситить клітини вітамінами.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Пробіотики на основі йогурту — антибактеріальна дія

Комплекс суперфруктів — насичення вітамінами.

Бразильська зелена глина — позбавлення лущення, зняття запалень, антиоксидантний ефект.

Активоване вугілля — глибоке очищення пор.

Косметичний актив Willowherb — антибактеріальна й антиоксидантна дія.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ОЧИСНА МАСКА З ПРОБІОТИКОМ I MASK Purifying probiotic mask”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *