Легка зволожуюча емульсія / FLUIDE LEGER HYDRATATION–FRAICHEUR Academie Light Fluid

60,00 

Compare
Артикул: 1003002 Категорії: , Позначок: , , , , , , , , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

ОПИС ТОВАРУ:

Легка зволожуюча емульсія від Академії розроблена для насичення вологою нормальної та/або комбінованої шкіри, яка страждає від зневоднення, викликаного різними агресивним факторами зовнішнього середовища.

Academie Light Fluid з серії Hydraderm – ідеальне рішення для зволожуючого догляду за шкірою, що в’яне, так як його формула створена на основі оригінальної яблучної води (гідролат яблука). Яблучна вода є одним з найбільш ефективних натуральних компонентів, використовуваних у боротьбі з віковими именениями в дермі.

У Academie Light Fluid дію гідролата посилюється, безпосередньо, екстракт яблука, а також такими, що омолоджують і зволожуючими інгредієнтами, як рослинний гліцерин, олія макадамії, сік алое екстракт з ірландського моху (Chondrus Crispus). Завдяки їх взаємодії один з одним на поверхні шкіри створюється захисний бар’єр, що не дозволяє волозі випаровуватися, у клітинах дерми нормалізуються обмінні процеси і стимулюється їх регенерація, виводяться токсини, а на поверхні епідермісу знімаються запалення і лущення.

FluidТекстура Academie Light – це невимовна легкість і гладкість самого засоби, завдяки якій рідина буквально «розчиняється» на поверхні шкіри, миттєво зволожує зневоднений епідерміс і швидко проникаючи вглиб, несучи з собою цілющу вологу далі.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Може використовуватися і вдень, і ввечері як самостійний засіб, так і в якості додаткового догляду для відновлення збезводненої вікової шкіри.

На шкіру, очищену за допомогою, наприклад, Moisturizing Toner, нанести необхідну кількість зволожуючого флюїду. Рівномірно розподілити по обличчю, не забуваючи про область шиї.

Може використовуватися в якості основи під макіяж.

РЕЗУЛЬТАТ:

– бездоганно зволожене обличчя;
– дрібні заломи розгладилися, великі зморшки стали не так помітні, як раніше;
– чиста шкіра радує здоровим сяйвом і рівним кольором.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

– Оригинальная яблочная вода
– Экстракт яблока
– Комплекс трегалоза-растительные протеины
– Растительный глицерин
– Алоэ вера
– Масло макадамии
– Экстракт ирландского мха (Chondrus Crispus)
– Натрия гиалуронат

СОСТАВ:

98,9% ингредиентов натурального происхождения: оригинальная яблочная вода, пропандиол, гексилдецил стеарат, глицерин, глицерил стеарат цитрат, масло макадамии, сок алоэ вера, бетаин, C15-19 алкан, дикаприлиловый эфир, экстракт яблока, С10-18 триглицериды, ксилитил глюкозид, глицерил ундециленат, ангидроксилитол, сорбитан стеарат, вода (аква), трегалоза, натрия стеаролглутамат, ксилитол, камедь склероция, глюконат натрия, гиалуронат натрия, токоферол, экстракт из водоросли Chondrus Crispus, лимонная кислота.

1,1% ингредиентов, относящихся к активаторам и консервантам: ароматизатор (parfum), гидроксицитронеллаль, линалоол, цитронеллол, бензилбензоат, левулиновая кислота, натрия левулинат, бензоат натрия, сорбат калия, бензиловый спирт.

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Нормальная, Комбинированная (Смешанная), Увядающая (зрелая)

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Назначение и результат

Питание, Увлажнение, Защита, Восстановление, От первых признаков старения, Отбеливание, Смягчение, Подтягивание, Тонизирование, Успокоение, Регенерация, Омоложение, Разглаживающий эффект, Упругость, Укрепление, Сохранение упругости кожи, Препятствует обезвоживанию

Проблема кожи

Глубокие морщины, Дряблость, Мимические морщинки, Пигментация, Сезонная сухость, Морщины, Увядание, Сухость, Чувствительность, Возрастные изменения

Время применения

Универсальный

Упаковка средства

Флакон с дозатором

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Легка зволожуюча емульсія / FLUIDE LEGER HYDRATATION–FRAICHEUR Academie Light Fluid”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *