Скраб для тіла Цукровий сироп від Академі / Gommage Corps Rituel Sucré Academie Body Scrub Sugar Ritual

15,00 

Compare
Артикул: 3320000 Категорії: , Позначок: , , , , , , , , , , , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Інтернет-магазин професійної косметики FACES ESTHETIC пропонує купити Скраб для тіла Цукровий сироп від Academie в Україні за вигідною ціною. 

Скраб Academie із нової серії для домашнього СПА-догляду Sakura Délicat від Academie покликаний делікатно і м'яко очищати шкіру від ороговілих клітин. Засіб на 99% складається з натуральних інгредієнтів, які забезпечують повноцінну ексфоліацію та догляд за шкірою. Відлущування відбувається за рахунок частинок органічного цукру та вишневої кісточки у поєднанні з вишневим кольором. Ороговілий шар шкіри видаляється ніжно і дбайливо, її поверхня стає гладкою, сяючою і шовковистою. На шкірі залишається захисна плівка, що перешкоджає впливу негативних факторів.

Скраб для тіла «Цукровий сироп» від Академі призначений для:

видалення ороговілих частинок;
зволоження шкіри;
харчування та відновлення;
захисту від оксидантів;
пом'якшення навіть найгрубіших областей;
надання шкірі сяйва та здорового відтінку;
покращення пружності;
масажу шкіри;
посилення мікроциркуляції.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Прийняти душ із гелем, ретельно очищаючи шкіру. Після цього на суху шкіру нанести скраб від Академі, розподілити по всьому тілу, роблячи м'який масаж. Особливу увагу слід приділити ділянкам шкіри, що огрубіла. Після закінчення масажу скраб необхідно змити, а на шкіру нанести молочко або лосьйон для тіла. Рекомендуємо використовувати лосьйон для тіла з цієї ж серії Sakura Délicat. Достатньо робити скрабування один раз на тиждень, і ефект вас приємно здивує.

РЕЗУЛЬТАТ:

В результаті використання цукрового скрабу для тіла покращується якість та зовнішній вигляд шкіри. Засіб видаляє омертвілі клітини, живить та зволожує шкіру. Після скрабу нанесення лосьйону стає ще ефективнішим, оскільки він проникає у глибокі шари шкіри, відновлюючи її зсередини.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

органічний цукор – ефективне скрабування без подразнень;
олія вишневої кісточки – харчування та зволоження шкіри, гладкість та шовковистості;
екстракт вишневого кольору – тонізування, надання пружності, зміцнення чутливої шкіри.
СКЛАД:

99,4% інгредієнтів натурального походження: екстракт вишні, екстракт квіток сакури, олія насіння соняшнику, сахароза, токоферол, каприловий/каприновий тригліцерид, гліцерин, вода, лаурат цукрози, стеарат цукрози, цитрат натрію, лимонна кислота.

0,6% інгредієнтів, що забезпечують збереження формули: ароматизатор (parfum), гексил циннамал, сорбат калію, бензоат натрію, червоний барвник 33 (ci 17200).

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Нормальная, Сухая, Жирная, Увядающая (зрелая), Чувствительная, Все типы кожи, Проблемная

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Назначение и результат

Питание, Увлажнение, Защита, Смягчение, Разглаживающий эффект, Снятие раздражения, Упругость, Укрепление, Стимуляция микроциркуляции крови, Отшелушивание отмерших клеток кожи, Сохранение упругости кожи, Очищение, Повышение упругости и эластичности кожи, Улучшение кровообращения

Упаковка средства

Банка

Область применения

Тело

Проблема и состояние кожи

Сухость, Шелушение, Чувствительность, Сезонная сухость, Пигментация

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Скраб для тіла Цукровий сироп від Академі / Gommage Corps Rituel Sucré Academie Body Scrub Sugar Ritual”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *