Маска-пілінг Екзотичний коктейль / Masque Peeling – Cocktail Exotique Academie Peeling Mask – Exotic Cocktai

13,50 

Compare
Артикул: 2025000 Категорії: , , Позначок: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Інтернет-магазин професійної косметики FACES ESTHETIC пропонує:

Маска-пілінг з нової колекції Jungle Tropicale має основу з тонкої целюлози, яка просякнута есенцією з екстрактом папайї, АНА-кислотами і гідролатом апельсина. Новинка глибоко очищає шкіру, забезпечує хімічну ексфоліацію, м'яко видаляючи відмерлі клітини шкіри, освітлює і вирівнює тон, відбілює пігментацію і бореться з віковими змінами.

Целюлоза, з якої виконана основа маски, на всі 100% биосовместима з шкірою. Матеріал лягає, наче друга шкіра і забезпечує ідеальну дифузію активних компонентів в шари епідермісу.

Маска активує процеси регенерації, позбавляючи шкіру від мертвих клітин. В результаті шкіра стає гладкою і шовковистою, тон обличчя – однорідним, яскравим і здоровим; освітлює пігментні плями, шкіра очищається від більш глибоких забруднень, запобігається поява недосконалостей. Крім того, засіб допомагає в боротьбі з гіперкератозом, запобігає передчасному старінню шкіри, зволожує та тонізує шкіру, а також стимулює синтез колагену, підвищуючи пружність і еластичність шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Перед застосуванням маски ретельно очистіть шкіру засобом для вмивання. Вийміть маску з саші і зніміть захисний шар. Нанесіть маску на шкіру, починаючи з верхньої частини обличчя. Залиште на 15 хвилин, після чого зніміть маску, а залишки есенції делікатно втріть в шкіру. Не змивайте.

Важливо: після застосування маски рекомендується захистити шкіру засобом з SPF в денний час доби.

РЕЗУЛЬТАТ:

Глибоко очищена, гладка і шовковиста шкіра, світлий, рівний і однорідний тон особи, тонус і свіжість.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Екстракт папайї: сильний натуральний антиоксидант, багате джерело вітамінів і бетакаротину – відомих антивікових компонентів. У формулі маски екстракт папайї міститься у вигляді порошку і складається з папаїну і фруктових кислот, які надають відлущувальному дію.

Комплекс АНА-кислот: відповідає за відлущування шкіри; стимулює клітинне оновлення, висвітлює пігментацію, вирівнює тон обличчя, розгладжує дрібні зморшки, повертає шкірі сяйво.

Гидролат апельсина: стимулирует регенерацию клеток, подавляет действие свободных радикалов, защищает кожу от негативного воздействия факторов окружающей среды. Стимулирует синтез волокон коллагена, восстанавливает упругость и эластичность кожи, успокаивает и увлажняет эпидермис. 

Производитель

Страна производителя

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Нормальная, Сухая, Жирная, Комбинированная (Смешанная), Увядающая (зрелая), Чувствительная, Все типы кожи, Проблемная

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Проблема кожи

Дряблость, Купероз, Мимические морщинки, Пигментация, Расширенные поры, Сезонная сухость, Шелушение, Морщины, Увядание, Раздражения, Сухость, Чувствительность, Возрастные изменения, Тусклость, Неровный оттенок кожи

Время применения

Универсальный

Дополнительный эффект

Увлажнение, Питание, Смягчение, Отшелушивание, Выравнивание тона лица, Разглаживание, Восстановление, Успокоение, Защита, Осветление, От первых признаков старения, Отбеливание, Подтягивание, Регенерация, Омоложение, Упругость, Укрепление, Стимуляция микроциркуляции крови, Успокаивающий, Осветляющий

Количество в упаковке, шт.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Маска-пілінг Екзотичний коктейль / Masque Peeling – Cocktail Exotique Academie Peeling Mask – Exotic Cocktai”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *