Захисний олівець для чутливих зон SPF 50+ / Stick Solaire Zones Sensibles SPF 50+

28,50 

Compare
Артикул: 0410000 Категорії: , Позначок: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

 

Захисний олівець для чутливих зон SPF 50+ – ідеальний засіб для захисту від сонця таких гіперчутливість ділянок на обличчі/теле, як губи, ніс, вилиці, пігментні плями, шрами, татуювання.

У формулі Sun Stick Sensitive Areas SPF 50+ присутній великий відсоток таких пом'якшуючих, зволожуючих і антивікових компонентів, як:

– масло ши. Відомий антиоксидант, який часто використовують в уходових засобах за зрілою шкірою. Зменшує зморшки, покращує структуру клітин, ущільнює епідерміс, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, в тому числі, і сонячних променів, знімає лущення;

– бджолиний віск, який не тільки надає пластичність і тверду форму захисному олівця від Академії, але і чудово пом'якшує шкіру, загоює дрібні ранки на її поверхні, має протизапальний ефект, розгладжує зморшки і перешкоджає утворенню нових;

– гидрогенизированный лецитин нарівні з вітаміном E нейтралізує негативний вплив вільних радикалів, відновлює пошкоджені клітини і сприяє утворенню нових.

Незважаючи на те, що Sun Stick Sensitive Areas SPF 50+ розроблений на основі воску і має тверду форму, він легко наноситься, рівномірно розподіляється і чудово зволожує, захищаючи найчутливіші ділянки. Володіє легким ненав'язливим ароматом.

Зручний формат: для такого засобу завжди знайдеться місце в дорожній косметичці, в пляжній сумці і навіть в кишеньці гірськолижного костюма.

 

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Форма стіки дозволяє наносити засіб локально, одним точним рухом, і при цьому, не забруднивши руки.

Зніміть ковпачок і легко проведіть олівцем по губах/носа/скул/вухам/повік/ділянкам з пігментацією. Для захисту чутливої шкіри тіла рекомендується використовувати Spray for Sun Intolerant Skin SPF 50+.

РЕЗУЛЬТАТ:

– шкіра ніжна, ніяких сонячних опіків на цих ділянках;

– легкий загар, золотистий, безпечний.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

– Олія з насіння дерева Ши: 2%

– Вітамін E: 0,1%

СКЛАД:

Диизопропил себакат, парафин, микрокристаллический воск (cera microcristallina), этилгексил метоксициннамат, минеральное масло (paraffinum liquidum), метилен біс-бензотриазолил тетраметилбутилфенол [nano], бутилметоксидибензоилметан, этилгексил триазон, вода, triisostearin пэг-6 esters (эмульгатор), миристил лактат, пчелиный воск (cera alba), масло каритэ (ши), c12-16 спирты, гидрогенизированный лецитин, ксантановая камедь, децилглюкозид, пальмитовая кислота, диметикон, токоферил ацетат, пропилен гликоль, ароматизатор (parfum), лимонная кислота, тетранатрия эдта, bht, гидрогенированный микрокристаллический воск, пропилпарабен.

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Все типы кожи

Гипоаллергенно

Область применения

Тело, Губы, Лицо, Шея

Возрастная группа

Без ограничений

Дополнительный эффект

Увлажнение, Питание, Тонизирование, Защита от гиперпигментаций, Смягчение, Защита от свободных радикалов

Фактор защиты

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Захисний олівець для чутливих зон SPF 50+ / Stick Solaire Zones Sensibles SPF 50+”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *