Purles Дорогоцінний крем/Goddess’ Cream

1120,00 

Compare
Артикул: 108 Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Інтернет-магазин Faces пропонує купити Дорогоцінний крем/Goddess’ Cream від Purles в Україні.

Мати гладеньку шкіру без зморшок бажає кожна жінка. На жаль, без належного догляду уникнути появи ознак старіння не вдається, тому дорогоцінний крем 108  Goddess’ Cream французького бренда Purles стане вашим найкращим помічником у боротьбі за молодість.

Ексклюзивний крем з ніжною текстурою та вишуканим ароматом, призначений для зрілої шкіри. Забезпечує вражаючі видимі результати та допомагає підтримувати молодість шкіри. 23-каратне золото, екстракт ікри, гіалуронова кислота і перлиннийпорошок, що входять до складу крему, ефективно регенерують, покращують стан шкіри і значно зменшують глибину та виразність зморшок.
Крем також підвищує пружність зрілої шкіри та розгладжує її, надаючи їй молодого здорового блиску.

23-каратне золото – стимулює сполучну тканину та зміцнює шкіру. Золото має дуже сильні зволожуючі та живильні властивості, стимулює фібробласти виробляти колаген і еластин. Освітлює та захищає шкіру – частинки золота утворюють захисну плівку на поверхні верхніх шарів шкіри. Завдяки своїм властивостям золото також використовується для усунення пігментних плям і зміни кольору.

Екстракт ікри – зміцнює захисний бар’єр шкіри, прискорює процеси регенерації та оновлення, завдяки чому шкіра довше виглядає молодою та здоровою. Цінні біоелементи та вітаміни, що містяться в ікрі, повертають шкірі належну пружність і сяйво. Живить, омолоджує і захищає від вільних радикалів.

Гіалуронова кислота – це резервуар вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Вона надзвичайно м’яка, не подразнює та не сенсибілізує, її можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Перлова пудра – багата унікальним білком конхіоліном, який відповідає людському кератину. Білок перлів складається з понад 20 різних амінокислот, які відповідають за процес загоєння, правильний метаболізм і зволоження клітин шкіри. Завдяки вмісту кальцію в кристалічній формі перлова пудра також має матуючу, антисептичну та протизапальну дію. Мікронізований перламутр має здатність проникати в шари епідермісу, впливаючи на зміцнення і еластичність шкіри, а також регенеруючи і загоюючи. Перлова пудра не комедогенна.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар’єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає краще зволоженою, еластичнішою, а дрібні зморшки розгладжуються.

Застосування:

Нанесіть невелику порцію крему на обличчя, шию, декольте  м’якими круговими рухами. Використовуйте вранці та ввечері.

Cклад:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sucrose Stearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Propylene Glycol Dipelargonate, Sodium Hydroxide, Parfum Gum, Benzoic Ac., Dehydroacetic Ac., Conchiolin Powder, Tocopheryl Acetate, CI 77480 (Gold), CI 77820 (Silver), Tocopherol, Caviar Extract, CI 77400 (Copper), Linalool, Hexyl Cinnamal, Liello

Купити оригінальну косметику Purles в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Faces

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Все типы кожи

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Назначение и результат

Увлажнение, От первых признаков старения, Регенерация, Омоложение, Подтягивание, Разглаживающий эффект

Время применения

Универсальный

Упаковка средства

Флакон с дозатором

Возрастная группа

Без ограничений

Некомедогенно

Да

Тип крема

Синтетические отдушки

Нет

Количество в упаковке, шт.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Purles Дорогоцінний крем/Goddess’ Cream”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *