Purles Мікробіом захисний крем/Microbiome Protection Cream

1210,00 

Compare
Артикул: 162 Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Інтернет-магазин Faces пропонує купити Мікробіом захисний крем/Microbiome Protection Cream від Purles в Україні.

Мікробіом захисний крем Purles 162 Microbiome Protection Cream – зволожуючий і заспокійливий крем для догляду за надчутливою шкірою, навіть схильною до атопії (дерматиту). Можна використовувати навіть для ніжної дитячої шкіри.

Крем покриває шкіру захисним шаром і швидко заспокоює, знімає чутливість і відновлює її. Спеціальний пребіотичний комплекс у складі зміцнює природний мікробіом шкіри, стимулюючи ріст корисних бактерій. Олії, що містяться у формулі, вітамінами та антиоксидантами. Вони відповідають за відновлення захисного бар’єру шкіри, водночас перешкоджають надмірній втраті вологи та таким чином сприяють підвищенню рівня гідратації. Екстракт календули посилює заспокійливу дію. Крем захищає шкіру від негативних зовнішніх факторів, зменшує лущення та розтріскування сухої шкіри.

Біоеколія – полісахарид (α-глюкан), отриманий запатентованим методом ферментативного синтезу з природних цукрів. Він захищає та стимулює природний захист шкіри, діючи як біоселективний субстрат (пребіотик) для корисних мікроорганізмів за рахунок патогенів. Bioecolia балансує та стимулює мікробіом шкіри, підтримуючи першу лінію захисту від зовнішнього впливу.

Оливкова олія – в основному складається з олеїнової кислоти, яка створює ніжний захисний шар на поверхні шкіри, запобігаючи втраті води. До складу олії також входить лінолева кислота, яка знімає запалення і нормалізує процес зроговіння епідермісу. Оливкова олія також містить поліфеноли з антиоксидантними та протизапальними властивостями. Оливкова олія пом’якшує і заспокоює.

Олія жожоба – має структуру, схожу на природну гідроліпідну плівку, завдяки чому чудово вбирається і не залишає жирного блиску. Живить, розгладжує і тонізує епідерміс. Жожоба має регенеруючі та антиоксидантні властивості, рекомендований як для сухої шкіри з пошкодженим ліпідним шаром епідермісу, так і для жирної та комбінованої.

Арганова олія – багата ненасиченими жирними кислотами (80%), в основному омега-6 і омега-9. Вона також містить високу дозу вітаміну Е, яка забезпечує йому інтенсивні антиоксидантні властивості. Сквалан і ненасичені жирні кислоти підтримують регенерацію гідроліпідного бар’єру епідермісу. Арганова олія має ефективну антивікову дію, впливаючи на належний рівень зволоження, пружності, живлення та знімаючи запальні процеси.

Календула екстракт – витяжка з квіток нагідок лікарських. Має протизапальні, в’яжучі та антиоксидантні властивості, а також має сильні регенеруючі властивості шкіри – прискорює процес грануляції, рубцювання та загоєння. Косметика з календулою особливо рекомендована для сухої, проблемної та чутливої шкіри.

Гліцерин – інтенсивно зволожує, зв’язує воду в епідермісі до 24 годин, додатково зменшує її випаровування зі шкіри. Підвищує еластичність і гладкість. Завдяки малим молекулам гліцерин має здатність проникати через бар’єр рогового шару.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар’єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає краще зволоженою та еластичнішою.

Застосування:

Нанесіть невелику кількість крему масажнимим рухами подушечками пальців на все обличчя, шию та зону декольте

Для інтенсивної терапії попередньо нанесіть 161 Мікробіом оновлюючий концентрат

Cклад:

Aqua, Paraffinum Liquidum (mineral Oil), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Cetyl Alkohol, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate, PEG-100, Pentylene Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylol Glycine, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol, Carbomer, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Flower Extract.

Купити оригінальну косметику Purles в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Faces

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Все типы кожи

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Назначение и результат

Увлажнение, Питание, Защита, Восстановление

Время применения

Универсальный

Упаковка средства

Флакон с дозатором

Возрастная группа

Без ограничений

Некомедогенно

Да

Тип крема

Синтетические отдушки

Нет

Количество в упаковке, шт.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Purles Мікробіом захисний крем/Microbiome Protection Cream”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *