Demax Сироватка “Колаген + гіалуронова кислота”/Hydra Optima Collagen & Hyaluronic Hydration Serum

27,00 

Compare
Артикул: 237-1 Категорії: ,

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Інтернет-магазин Faces пропонує купити Сироватка “Колаген + гіалуронова кислота”/Hydra Optima Collagen & Hyaluronic Hydration Serum від Demax в Україні.

З віком синтез колагену в клітинах сповільнюється, і це стає причиною появи перших зморшок. Згодом його дефіцит стає більш помітним.

Demax сироватка колаген + гіалуронова кислота відновлює клітинні мембрани, допомагає утримувати нормальний рівень зволоженості шкіри. Завдяки легкій текстурі засіб рівномірно лягає, заповнює всі клітини і починає діяти миттєво.

Це чудовий косметичний продукт, який відновлює і зміцнює клітинні мембрани, а також підтримує оптимальне зволоження шкіри. У його основі – два головних компоненти: колаген і гіалуронова кислота.

Колаген є головним білком сполучної тканини. Він надає пружності, еластичності, зволожує, забезпечує безперервне клітинне оновлення. Через його дефіцит, що спостерігається з віком, починають з’являтися зморшки. Концентрат відновлює і зміцнює клітинні мембрани, допомагаючи підтримувати нормальне зволоження.

Гіалуронова кислота, що міститься у складі шкіри, бере участь у процесах регенерації. Вона пов’язує воду безпосередньо в міжклітинних просторах, визначає захисну та бар’єрну функції міжклітинного простору. Її вироблення знижують різні токсичні впливи на організм, в результаті починається сухість, стоншення епідермісу, шкіра стає блідою та тьмяною. Тому потрібно заповнювати рівень цієї речовини.

Із цією сироваткою шкіра буде доглянутою і здоровою!

Застосування:

Очистити шкіру обличчя та шиї. Нанести невелику кількість сироватки на кінчики пальців і рівномірно розподілити на шкірі, уникаючи області навколо очей. Дати сироватці повністю ввібратися перед нанесенням додаткових продуктів догляду за шкірою або макіяжу. Рекомендується використовувати продукт щодня, вранці та ввечері по 3-5 крапель, для досягнення найкращих результатів.

Cклад:

Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin (VGVAPG Elastin Peptide), Hyaluronic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate

Купити оригінальну косметику Demax в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Faces

Производитель

Страна производителя

Объем, мл

Классификация косметического средства

Профессиональная

Тип кожи

Сухая, Чувствительная

Гипоаллергенно

Возраст

Пол

Назначение и результат

Восстановление, От первых признаков старения, Подтягивание, Регенерация, Омоложение, Разглаживающий эффект, Питание, Увлажнение, Тонизирование, Сохранение упругости кожи, Повышение упругости и эластичности кожи, Оздоровление

Время применения

Универсальный

Упаковка средства

Флакон с пипеткой

Область применения

Лицо, Шея

Возрастная группа

Без ограничений

Некомедогенно

True

Дополнительный эффект

Увлажнение, Питание

Вид ухода

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Demax Сироватка “Колаген + гіалуронова кислота”/Hydra Optima Collagen & Hyaluronic Hydration Serum”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *