Крем з ретинолом та вітаміном С CURE SKIN Retinol Cream with Vitamin C

Унікальний крем забезпечує миттєве повноцінне зволоження шкіри. Задіяні всі механізми збереження зволоженості шкіри. Ламелярний крем за своїм складом і будовою подібний до натуральних структур рогового шару, надає потужну зволожуючу дію на шкіру.

Compare

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Ретинол (вітамін А) – це перший вітамін, схвалений FDA як ефективний засіб у боротьбі із віковіми змінами шкіри. Вітамін А регулює такі важливі на клітинному рівні процеси як диференціювання, проліферацію та апоптоз. Нормалізує процес кератинізації, підсилює захисну функцію епідермісу, знижує трансепідермальну втрату вологи, захищає колагенові та еластинові волокна від деградації, шляхом зниження активності матричних металопротеїназ та стимулює активність фібробластів. Ретинол стимулює проліферацію епідермальних кератиноцитів та клітин ендотелію судин, збільшуючи товщину епідермісу та розгалуженість сітки кровоносних судин і як результат покращує оксигенацію тканин. Ретинол і його похідні активують TGF-β/CTGF сигнальний шлях – головний регулятор гомеостазу міжклітинного матриксу, стимулює синтез таких його компонентів як колаген I типу, фібронектин та тропоеластин. Тривале застосування косметичних засобів з ретинолом збільшує кількість зрілого колагену в дермі вікових пацієнтів.
Ретинол та його похідні володіють найвищою біологічною активністю в діапазоні рН від 5.0 до 6.0. В той же час, L-аскорбінова кислота, активна форма вітаміну С, проявляє активність при рН 3,5. Тому для досягнення синергізму до складу препарату було введено аскорбіл фосфат – стабільну форму вітаміну С, що проявляє активність в діапазоні рН від 6,0 до 7,0 і може вдало комбінуватися з ретинолом. Вітамін С забезпечує гідроксилювання колагену та знижує пігментацію шляхом інгібування активності тирозинази – фермента, який каталізує реакцію перетворення тирозину в меланін. Вітамін С — потужний антиоксидант. Він ефективно бореться з вільними радикалами, вповільнює процес передчасного старіння і знижує ознаки фотостаріння (в концентрації 15-20%).

Активні компоненти: Вітамін А (Ретинол), Вітамін С, Кава, кофеїн, Пантенол, Екстракт зеленого чаю

Тип шкіри:Нормальна шкіра/Всі типи шкіри, Пігментована шкіра

Призначення: Зволоження

Країна виробник: Україна

Купити оригінальну косметику Cure Skin в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Крем з ретинолом та вітаміном С CURE SKIN Retinol Cream with Vitamin C”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *