Заспокійливий лосьйон для обличчя Institut Esthederm Osmoclean MAXI ALCOHOL FREE CALMING LOTION

1822,43 

Заспокійливий лосьйон має дуже м’яку формулу, що компенсує дратівливу дію жорсткої води. Лосьйон підходить для всіх типів шкіри.

Compare
Артикул: V6015 Категорії: , Позначка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Osmoclean Alcohol Free Calming Lotion – чудовий продукт французької компанії Institut Esthederm, яка виготовляє натуральну косметику люкс-класу. Цей заспокійливий лосьйон для обличчя є актуальним на завершальному етапі очищення, підходить будь-якій шкірі. Але особливо рекомендований чутливій та роздратованій,  дарує всю свою ніжну турботу, допомагаючи вирішувати характерні проблеми.

Дуже м’яка формула з очищувальною базою високої переносимості, клітинною водою та екстрактом солодки дозволяє засобу делікатно працювати у кількох напрямках. По-перше, дбайливо, але ефективно завершувати поверхневе очищення, видаляючи залишки забруднень та макіяжу, не руйнуючи гідроліпідну плівку. По-друге, тонізувати, заспокоювати шкіру та повертати комфорт, надаючи миттєву та тривалу заспокійливу дію.

Osmoclean Alcohol Free Calming Lotion забезпечує оптимальне зволоження, пом’якшує та розгладжує. При регулярному використанні лосьйон покращує колір обличчя, робить шкіру здоровою та сяючою, попереджає подразнення.

Призначення: Заспокоєння, Тонізація

Країна виробник: Франція
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Водорослі, фукус, ламінарія

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Заспокійливий лосьйон для обличчя Institut Esthederm Osmoclean MAXI ALCOHOL FREE CALMING LOTION”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *