Крем для обличчя “Клітинна вода” Institut Esthederm Eau Cellulaire Cream

2476,64 

Забезпечує динамічне зволоження шкіри. Нейтралізує дію вільних радикалів.

Compare
Артикул: V9105 Категорії: , Позначка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Крем для обличчя Клітинна вода створений професіоналами інноваційного французького центру біокосметології Institut Esthederm. Це унікальний засіб, що не має аналогів, який робить шкіру ідеально зволоженою і сяючою вже після першого застосування.

Такі властивості Eau Cellulaire Cream обумовлені додаванням до складу запатентованої клітинної води, аквапоринів та спеціального зволожуючого комплексу. Завдяки добірним активним інгредієнтам він за лічені хвилини насичує цілющою вологою кожну клітину, створює приємний освіжаючий ефект та забезпечує шкірі необхідний заряд енергії. А також покращує на клітинному рівні обмінні процеси та оптимізує енергетичне середовище клітин для нормального функціонування.

Засіб має насичену танучу консистенцію, що робить його ідеальним варіантом для осені, зими та весни. Маючи приємний квітково-водяний аромат, перетворює догляд у чуттєву насолоду і дозволяє відволіктися від сірих буднів. При регулярному використанні допомагає шкірі залишатися м’якою, еластичною та пружною, виглядати здоровою та доглянутою.

Активні інгредієнти

Cellular Water (карнозин, магнiй, калiй, натрiй, кальций, гiпотаурiн, аденозинтрифосфат), гiалуронат натрiю, лимонна кислота, AQUAPORIN (екстракт яблука, стероли китайської капусти), метiлсиланол маннуронат, керамiди, бетастероли, NOTOX (бiосахариди).

 

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Крем для обличчя “Клітинна вода” Institut Esthederm Eau Cellulaire Cream”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *