Сироватка на основі вітаміну Institut Esthederm Serum Intensive Vitamine E2

2943,93 

Підходить для всіх типів шкіри з проявами чутливості та гіперреактивності.

Compare
Артикул: V6310 Категорії: , Позначка:

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT

Вітамін Е – це один з найважливіших природних антиоксидантів, яким володіє наш організм. Він ефективно бореться з вільними радикалами в клітинах шкіри і благотворно впливає на запальні процеси, зменшуючи чутливість і реактивність шкіри.

Ця кремоподібна сироватка миттєво і дбайливо доглядає за подразненою і чутливою шкірою, прибираючи основні симптоми гіперчутливості, такі як свербіж, почервоніння, печіння, набряклість, стягнутість і лущення. Вона швидко і без ускладнень відновлює шкіру після агресивних косметологічних процедур, таких як лазерне омолодження, пілінги і дермабразія, а також благотворно діє після ін’єкційних процедур.

Ця сироватка ідеально підходить для чутливої шкіри, забезпечуючи їй ідеальний стан, гладкість і зниження чутливості. Активними компонентами є ексклюзивний комплекс “Вітамін Е2”, який містить у собі дві взаємодоповнювальні форми вітаміну Е (жиророзчинну і водорозчинну) у високому дозуванні. Цей комплекс ефективно вловлює вільні радикали в клітинах шкіри, діючи на вогнища запалення і знижуючи чутливість і реактивність шкіри. Крім того, до складу сироватки входить клітинна вода, яка містить АТФ, карнозин, мінеральні солі, що оптимізує енергетичне середовище клітин і підвищує ефективність усіх застосовуваних засобів.

спосіб застосування

У домашньому догляді наносити вранці та/або ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте перед нанесенням “Крему на основі гіалуронової кислоти”. Можна використовувати самостійно, особливо для жирної шкіри, для чоловіків і в літній час. Курс від 4 до 6 тижнів.

У професійному догляді та на етапі глибокого впливу 6 натискань сироватки (3 мл.) розподілити на обличчя, шию та зону декольте.

Активні інгредієнти

CW (мінеральні солі, АТФ, карнозін), гліцерин, токоферол ацетат, токоферил фосфат.

 

Купити оригінальну косметику Institut Esthederm в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Garni

Производитель

Страна производителя

Возраст

Основные ингредиенты

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сироватка на основі вітаміну Institut Esthederm Serum Intensive Vitamine E2”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *